Financieel Advies Nederland, kortweg FA Nederland, is actief op de financieringsmarkt voor particulieren en zelfstandigen. Gerard Stooker heeft ruim 20 jaar ervaring op dit gebied en heeft in die tijd een waardevol netwerk opgebouwd van financieel adviseurs door heel Nederland.

‘Voor mijn klanten ga ik op zoek naar een hypotheek die aansluit op hun wensen. Ik kijk altijd net even wat verder en ga door tot ik heb wat zij zoeken. Mijn netwerk van financiële adviseurs en hypotheekaanbieders is daarbij onmisbaar.’

Je wilt graag een huis kopen voor jezelf of om te verhuren? Of je wilt lagere lasten, een woning overnemen na een scheiding of misschien een verbouwing doen? Dan heb je behoefte aan een hypotheek die dat zo optimaal mogelijk kan realiseren. Onze adviseur haalt alles voor je uit de kast om de hypotheek te regelen. Elke hypotheek is immers maatwerk. Door onze samenwerking met alle geldverstrekkers ben je bij ons gegarandeerd van onafhankelijk advies en de laagste rente. Onze adviseurs vinden het een uitdaging om de kennis van 20 jaar ervaring in te zetten voor jouw specifieke situatie.

Ons hypotheekadvies is volstrekt onafhankelijk. We zijn verbonden met onze klanten en op geen enkele manier gebonden aan geldverstrekkers. FA Nederland dient uitsluitend jouw belangen.

Zo heb je bij ons de breedst mogelijke keuze. We vergelijken alle banken. Ook jouw eigen bank. Na vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Bij ons ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt.

Wil je weten wat FA Nederland voor jou kan betekenen?